fbpx


BRÖLLOP PÅ WESTERQWARN

Vill ni bjuda in till bröllop och fest i vacker miljö? Ska det vara litet och intimt eller storslaget med mycket sus och dus? Hur ni än vill ha det, kommer vi att göra allt för att hjälpa er att sätta ihop ett arrangemang så att det blir en dag att minnas.

Den vackra kvarnmiljön med anor från 1400-talet ger den genuina stämningen och våra kockar lagar maten enligt era önskemål. Efter middagen kan alla danssugna förflytta sig till vår härliga pub.

Vi erbjuder tre timmars fri konsultation, då vi tillsammans med er pratar igenom hur festen ska läggas upp, komponerar menyn med mat och dryck samt går igenom hur lokalen ska dekoreras och dukas. Önskar ni hjälp med blomsterarrangemang, tårtor, trubadur eller band hjälper vi självklart till med det också.
FEST OCH HÖGTIDER PÅ WESTERQWARN
BOKA WESTERQWARN

Westerqwarn har bevarat sin fina kvarnmiljö som har anor ända tillbaka till 1400-talets början. Mjölnarens maskiner och verktyg finns ännu kvar, trots att vi byggt om till restaurang, pub, café, festvåning, museum, konstgalleri, konferens- och aktivitetsvåning. Nu liksom förr, är Westerqwarn ett naturligt centrum, en mötesplats, som ligger fint vid vattnet.
I omgivningarna hittar du bland annat golfbana, minigolf, boulebanor, beachvolley, fotbollsplan, putting- och chippinggreen. En inspirerande och vacker miljö som passar för fina, högtidliga fester likväl som roliga event.

Vi finns ca 20 minuter från Västerås.

BJUD HIT DINA VÄNNER PÅ FEST!

Vi älskar att arrangera fester. Att tillsammans med dig tänka ut mat, dryck och annat som är viktigt för att skapa rätt stämning.
Vi skickar dig gärna meny och dryckesförlag

Hör av dig till oss med din förfrågan!

Kontakta oss på info@westerqwarn.se så återkommer vi med en offert.

FEST I PUBEN

Om ni så önskar så kan ni efter ni avnjutit er mat och umgåtts med era nära och kära i en lugn miljö fortsätta er kväll/natt nere i puben.

Pris beroende på sällskapets storlek, vi ser till att puben är bemannad så ni bara kan njuta av er kväll.


ÖNSKAR DU HEDRA MINNET AV EN ANHÖRIG?

Vi hjälper dig att anordna minnesstund vid vackert uppdukade bord i någon av våra anrika och gemytliga matsalar. Njut av en kopp kaffe och en bit tårta eller ät något gott från vårt förstklassiga kök.

Du kan sätta ihop menyn som du önskar, dock måste alla i sällskapet äta samma mat. Menyn gäller måndag–fredag 11.00–14,00, önskar ni andra dagar eller tider, kontakta oss för en offert.